Element skewed
CHD400 montage Patrick

Onze expertises

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

SDK Expertise Maatwerk

Maatwerk

De mooiste projecten zijn maatwerk projecten! Waar een technisch probleem zich voordoet, denken wij graag met u mee over de oplossing. Daarvoor maken we gebruik van onze uitgebreide kennis over motoren en elektronica. We zetten onze vaardigheden in en tekenen de oplossing uit in AutoCAD. We schrijven de benodigde software zelf, zodat we volledig kunnen inspelen op de benodigde functies en het te behalen eindresultaat. Zo krijgt u een installatie die exact doet wat nodig is. Geïnteresseerd in maatwerk? Wij gaan mét en voor u aan de slag!

CHD400 engineering Jouke

AutoCAD 3D-tekenen

Onze eigen engineeringsafdeling tekent de installaties uit en past ze aan indien nodig. De ontwikkeling van de diverse CHD varianten voeren we 100% in eigen huis uit. Net als de maatwerk projecten, zodat we precies maken wat u vraagt. Door de inzet van AutoCAD, schakelen we vlot en staan we garant we voor producten van het hoogste niveau. 

SDK programmeren Steven 2

Programmeren

De hersenen van de machine: de software. Wij programmeren onze producten, zoals de CHD-400e  zélf. Zo zijn we instaat de installaties aan te passen aan specifieke klantwensen en weten we zeker dat we in staat zijn het juiste ‘’karakter’’ te bewaren of te creëren. Wat enorm belangrijk is voor uw productiviteit met de machine.

Ook maatwerk projecten voeren we zelf uit. Door het samenvoegen van onze kwaliteiten ontstaat een klantspecifieke oplossing. U krijgt precies wat u wilt: efficiënt, duurzaam, met optimaal gebruiksgemak!

Contact opnemen met Steven

Vragen over onze expertises?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze projecten

Deze klanten gingen u voor:
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Ontdek onze CHDe's

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres
Van der Kunststraat 1
4251 LN  Werkendam
Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons