Element skewed
SDK Diesel Electromotor 1
09-04-2024

CHDe nieuws!

De CHDe draait natuurlijk al even in de praktijk, er staan er nog een aantal in de loods om binnenkort ons pand te verlaten. We hebben op de achtergrond gewerkt aan de doorontwikkeling, optimalisatie van software en brengen graag in beeld hoe hij in zijn standaard afname wordt opgeleverd. We hebben daarvoor goede foto's laten maken van alle kanten! Deze zijn zichtbaar op de CHD400e pagina, zo is goed te zien hoe hij eruit ziet.

Het accupack en de overige leveringsomvang componenten zijn afhnakelijk van de klantrspecifieke wensen. De CHDe is namelijk bijzonder compatibel en volledig afhankelijk van het type inbouw en wat vervolgens de wens en de behoefte is, van daaruit kan de CHDe volledig naar wens worden samengesteld. De specsheets van de CHDe geven een  beeld van de mogelijkheden, maar daar stopt het niet, meer weten? Laat het vooral weten!  De specsheets zijn te downloaden op de volgende pagina CHd400e 

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres
Van der Kunststraat 1
4251 LN  Werkendam
Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons