Element skewed
Innovatie gallerij infra relatie dagen
15 januari 2024

CHDe onderdeel van de Innovations Gallery!

SDK Diesel Support & SDK Engineering is opgenomen in de Innovatiegalerij van de Infra Relatiedagen. De CHDe-aandrijflijn van SDK is geselecteerd als een van de meest innovatieve oplossingen in de infrasector.

De Innovatiegalerij is een initiatief van de Infra Relatiedagen om innovatie in de infrasector te stimuleren en te laten zien. De jury van de Innovatiegalerij selecteert jaarlijks een aantal innovatieve oplossingen die een bijdrage leveren aan de verduurzaming, digitalisering of efficiëntie van de infrasector.

De CHDe-aandrijflijn van SDK Diesel Support & SDK Engineering is een duurzame oplossing voor de maritieme en industriële sector. De aandrijflijn is gebaseerd op geavanceerde technieken en biedt een efficiënte en duurzame oplossing.

"We zijn trots dat de CHDe-aandrijflijn is opgenomen in de Innovatiegalerij", zegt Steven de Kam, directeur van SDK Diesel Support & SDK Engineering. "Dit is een erkenning voor onze innovatieve kracht en onze bijdrage aan een duurzame toekomst."De infra relatie dagen zijn op 6,7 en 8 februari in Hardenberg. 

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres
Van der Kunststraat 1
4251 LN  Werkendam
Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons