Element skewed
CHD400 close-up
Oktober 2023

Klaar voor onze nieuwe generatie? De CHD-400-e komt eraan!

De CHD-400e 

Daar is hij dan, de ankerboormachine van Hakkers. Met de CHD-400 Electric erin! We hebben de afgelopen maanden in samenwerking met Hakkers enorm hard gewerkt om de machine in het veld te krijgen voor het eerste emissieloze project in de binnenstad van Arnhem. Wat een fijne samenwerking, wat een team en wat een product! De CHD-e, volledig elektrisch, emissieloos en inzetbaar op tal van manieren. De CHD-400e draait op het batterypack en als deze leeg raakt, kan hij aan de netaansluiting worden gelegd voor opladen of hij kan hier continu aanliggen om zo elektrisch te werken.

De CHD-400-e, de volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 220kW en een batterij opslag van 267kWh. Die werkt met een elektromotor en een batterypack en die net zo betrouwbaar is als een conventionele installatie. De reden daarvoor is dat de installatie 2 modussen heeft. De standaard elektrische modus en een inschakelbare hybrid modus met de range extender. Zo is downtime verleden tijd en kan er altijd gedraaid worden ook als er geen netaansluiting aanwezig is of als deze onvoldoende blijkt te zijn. Zo zit er in deze installatie een krachtige eenheid die goed is voor urenlange probleemloze draaiuren, met of zonder stekker.

Nieuwsgierig naar waar deze installatie staat? Check de volgende link en zie hem in het werk. Geïnteresseerd en benieuwd naar wat de CHD-400e voor u kant betekenen? Neem contact met ons op!

Klaar voor onze nieuwe generatie? De CHD-400-e komt eraan!

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres
Van der Kunststraat 1
4251 LN  Werkendam
Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons